Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendegroningen.nl


  Helderzienden in Groningen geven advies
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Maja
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendegroningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Maja
  Ervaring met helderziende Maja
  Dit was precies wat ik nodig had! De uitleg was helder, herkenbaar en ik kan er zelf verder mee aan de slag.
Mijn dag was niet om in te lijsten maar het gesprek heeft hem toch een stukje lichter gemaakt.
Fijn gesprek, heel erg bedankt.




Ervaring van N. met helderziende Maja   Ervaring van N. met helderziende Maja   Ervaring van N. geplaatst op 4 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Maja
  Ervaring met helderziende Maja
  Lieve Maja,

Enorm bedankt voor onze gesprekken. Ik blijf het bijzonder vinden hoe je zaken zo specifiek kan benoemen terwijl je deze onmogelijk kan weten. Je kan me zelfs een functie benoemen waar ik nog met niemand over heb gesproken. Jouw eerlijkheid en uitleg zetten mij weer in mijn kracht en je slaat keer op keer de spijker op zijn kop. Op een liefdevolle maar eerlijke manier help je mij zaken beter begrijpen waardoor ik keuzes durf te maken waar ik eerder elke keer in bleef hangen. Je bent een topper.

Liefs.




Ervaring van Sam met helderziende Maja   Ervaring van Sam met helderziende Maja   Ervaring van Sam geplaatst op 28 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Maja
  Ervaring met helderziende Maja
  Lieve Maja, enorm bedankt voor onze gesprekken. Ik blijf het bijzonder vinden hoe je zaken zo specifiek kan benoemen terwijl je deze onmogelijk kan weten. Je kan me zelfs een functie benoemen waar ik nog met niemand over heb gesproken. Jouw eerlijkheid en uitleg zetten mij weer in mijn kracht en je slaat keer op keer de spijker op zijn kop. Op een liefdevolle maar eerlijke manier help je mij zaken beter begrijpen waardoor ik keuzes durf te maken waar ik eerder elke keer in bleef hangen. Je bent een topper.

Liefs.




Ervaring van Sam met helderziende Maja   Ervaring van Sam met helderziende Maja   Ervaring van Sam geplaatst op 27 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Maja
  Ervaring met helderziende Maja
  Medium Maja komt direct tot de kern. Ze geeft aan wat ze doorkrijgt en licht dat uitvoerig toe. In haar toelichting herkende ik de verbanden en wist ik dat de ontwikkelingen die ze aangaf klopte. Elke onderdeel dat ze uitlegde kon ik bevestigen door wat ik wel al zie in de praktijk. Een heel zuiver medium. Een echte aanrader.




Ervaring van Anoniem met helderziende Maja   Ervaring van Anoniem met helderziende Maja   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Maja
  Ervaring met helderziende Maja
  Ik heb net Maja gesproken en ze is in 1 woord een topper. Ze gaf me de juiste inzichten en adviezen, op het gebied van carriere, liefde en familie. Ik heb veel stof gekregen om over na te denken & inspiratie. Ze is niet zweverig, maar realistisch over dingen. Hier kan ik wat mee. Ook wist ze van dingen af die ze niet kon weten. Dat bevestigde voor mij dat ze een goed is in wat ze doet. Ik ga mijn dromen en passies volgen, dankje wel. Veel liefs, het Spaans meisje.




Ervaring van R. met helderziende Maja   Ervaring van R. met helderziende Maja   Ervaring van R. geplaatst op 17 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Maja
  Ervaring met helderziende Maja
  Beste Maya, geweldig consult zoveel rake vlakken en de spijker op zijn kop. Dank je wel je hebt mij energie gegeven. Top consult.




Ervaring van Touria met helderziende Maja   Ervaring van Touria met helderziende Maja   Ervaring van Touria geplaatst op 31 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Maja
  Ervaring met helderziende Maja
  Hoi lieve Maja, heel erg bedankt voor het fijne gesprek wat we net hadden, en voor je eerlijkheid.
Je wist precies wat er speelde en waar het om ging, en kan het nu beter plaatsen en begrijpen.
En het een plek kan geven en het los te laten.
Ik bel je zeker terug, en nogmaals bedankt Maja.
Groetjes M.




Ervaring van M. met helderziende Maja   Ervaring van M. met helderziende Maja   Ervaring van M. geplaatst op 31 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Maja
  Ervaring met helderziende Maja
  Super medium. Ze voelt en ziet alles heel goed. Maja en Dennis zijn de enige mediums die iets bij mij hebben gezien, wat de rest niet zag. Ze is ook heel duidelijk in haar uitleg. Ze is zeker een aanrader. Bellen mensen.




Ervaring van Rachel met helderziende Maja   Ervaring van Rachel met helderziende Maja   Ervaring van Rachel geplaatst op 31 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Maja
  Ervaring met helderziende Maja
  Lieve Maja, veel dank voor de mooie, oprechte en zuivere readings. Je voelt de zaken ontzettend goed aan, voorspellingen zijn uitgekomen. Je stelt mij keer op keer gerust en geen enkele vraag is jou te veel. Top. Veel liefs van R.




Ervaring van Anoniem met helderziende Maja   Ervaring van Anoniem met helderziende Maja   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Maja
  Ervaring met helderziende Maja
  Lieve vrouw die veel wist te vertellen over mijn verleden. Haar verhaal klopte met de werkelijkheid. Zij schetst een mooie toekomst en ik geloof haar. Fijne vrouw om mee te praten. Dank u wel Marja, ik bedoel dank je wel voor het fijne gesprek.




Ervaring van Pauline met helderziende Maja   Ervaring van Pauline met helderziende Maja   Ervaring van Pauline geplaatst op 23 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Maja
  Ervaring met helderziende Maja
  Super leuke dame , met een zeer grote gave voelde de situatie zeer goed aan.




Ervaring van AC met helderziende Maja   Ervaring van AC met helderziende Maja   Ervaring van AC geplaatst op 6 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Maja
  Ervaring met helderziende Maja
  Dankjewel. Ik kan alles plaatsen wat je doorgeeft en je advies is goud waard. Je voorspellingen zijn voor een deel al uitgekomen. Je zit er nooit naast en dat geeft je een fijn gevoel. Ik neem zeker nog contact met je op.

Oprecht en heel duidelijk in communicatie, moeite waard om te bellen.

Liefs.




Ervaring van R met helderziende Maja   Ervaring van R met helderziende Maja   Ervaring van R geplaatst op 22 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Maja
  Ervaring met helderziende Maja
  Dankjewel voor je mooie consult. Ik ga afwachten of je mooie consulten gaan uitkomen. Je bent een vrolijke en lieve dame, ik wens iedereen om met je te mogen spreken.xxx.




Ervaring van Z. met helderziende Maja   Ervaring van Z. met helderziende Maja   Ervaring van Z. geplaatst op 29 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Maja
  Ervaring met helderziende Maja
  Zojuist een fijn consult gehad. Vrolijke dame, wist veel te vertellen. Wordt vervolgd.




Ervaring van F met helderziende Maja   Ervaring van F met helderziende Maja   Ervaring van F geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Maja
  Ervaring met helderziende Maja
  Hallo lieverd, zojuist een heel erg fijn gesprek gehad en je begreep mij volkomen. Ik ga afwachten of je voorspellingen gaan uitkomen. Bedankt en ik bel je in de toekomst nog eens op. liefs.




Ervaring van Anoniem met helderziende Maja   Ervaring van Anoniem met helderziende Maja   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Maja
  Ervaring met helderziende Maja
  Hele leuke vrouw om mee te praten. Ze ziet de dingen ook goed en hoop dat haar voorspellingen ook uit komen dat laat ik dan nog weten. Een aanrader.




Ervaring van Laurens met helderziende Maja   Ervaring van Laurens met helderziende Maja   Ervaring van Laurens geplaatst op 15 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendegroningen.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendegroningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendegroningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendegroningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden