Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendegroningen.nl


  Helderzienden in Groningen geven advies
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Petrus
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendegroningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Petrus heeft mij een super coldreading gegeven. Was echt raak zonder enige informatie gegeven te hebben over de situatie behalve mijn naam en van diegene om wie ik belde. Ik was echt versteld met de informatie die mij toegereikt is zonder dus voorkennis gegeven te hebben. Heb er geen woorden voor hoe goed Petrus is. Oh en betekenis opgezocht en het betekent prinses. Dank je wel Petrus.




Ervaring van S met helderziende Petrus   Ervaring van S met helderziende Petrus   Ervaring van S geplaatst op 7 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Ik heb Petrus nu inmiddels drie keer gesproken over een man in het buitenland en alles wat hij zegt klopt. Vorig jaar gaf hij aan dat hij voorlopig geen contact zag, en dat klopte ook dit heeft echt een flink aantal maanden geduurd. De situatie die hij schetst van wat er op dit moment speelt klopt ook als een bus. Een bepaalde zin bleef steeds bij Petrus binnenkomen, en dit is precies wat mijn persoon in kwestie vaak aangeeft. Bedankt voor het fijne gesprek weer. Als je op zoek bent naar iemand die eerlijk zegt hoe het zit en het niet mooier maakt dan het is, dan is Petrus zeker de moeite waard op te bellen.




Ervaring van S. met helderziende Petrus   Ervaring van S. met helderziende Petrus   Ervaring van S. geplaatst op 1 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Petrus geeft soms een ontwikkeling aan waar je nog geen enkel teken van ziet in de bestaande situatie. Maar zit je drie of zes maanden verder dan valt de puzzel zuiver in elkaar.
De ervaring is dat Petrus veel ondersteuning biedt in de manier waarop je bij stress de emoties zelf onder controle houdt. Zijn inzichten bieden je mogelijkheden tot goede voorbereiding.




Ervaring van Jim met helderziende Petrus   Ervaring van Jim met helderziende Petrus   Ervaring van Jim geplaatst op 1 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Ik bel u nu al een poosje en ben nog steeds net zo tevreden als de 1e keer. Het is overduidelijk dat u veel levenservaring heeft, heel erg veel mee gemaakt en kennis van best veel zaken. Daarnaast hebt u ook nog eens een dosis positieve energie die erg mooi is om te horen. Ik zal uw positieve affirmatie wat mezelf betreft vanaf nu gaan doen en hoop dan ook dat het daadwerkelijk zodanig krachtig is dat ze weg blijft van mijn vriend. Dank u wel nogmaals.

Judy.




Ervaring van Judy met helderziende Petrus   Ervaring van Judy met helderziende Petrus   Ervaring van Judy geplaatst op 29 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Dankjewel Petrus. je bent een schat van een man Groeten Inge.




Ervaring van Inge met helderziende Petrus   Ervaring van Inge met helderziende Petrus   Ervaring van Inge geplaatst op 4 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Sorry dat ik u zonet niet eens persoonlijk kon bedanken hoor meneer Petrus. Het ging zo snel bij onze 2 korte gesprekken dat de tijd al om was voordat ik u zelf behoorlijk kon bedanken. Dus bij deze alsnog hartelijk bedankt en ik zal proberen om mij geen zorgen meer te maken over de uitslag. Omdat op de manier hoe u mij hebt uitgelegd komt het hoe dan ook toch wel goed. Maar natuurlijk laat ik u wel weten zodra ik het zelf ook te horen krijg.




Ervaring van Judy met helderziende Petrus   Ervaring van Judy met helderziende Petrus   Ervaring van Judy geplaatst op 27 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Lieve meneer Petrus,

Ik heb u nu al een paar keer gesproken en vind u ontzettend goed. U straalt rust en kalmte uit tijdens al onze gesprekken en dat heeft een positieve invloed op mij. Het klopte precies wat u laatst als 1e doorkreeg. Maar nogmaals hartelijk dank voor alle goede adviezen, tips en handvaten hoe met bepaalde situaties om te gaan etc. U hoort gauw weer van mij. Ik ben echt onder de indruk van u hoor. Ik hoef alleen maar een vraag te stellen en verder niets anders extra erbij te zeggen en toch krijg ik altijd een uitgebreid antwoord op alles. Uw gave is zeer indrukwekkend. Mooi hoor.

Judy .




Ervaring van Judy met helderziende Petrus   Ervaring van Judy met helderziende Petrus   Ervaring van Judy geplaatst op 14 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Dank je wel Petrus voor je goede raad en adviezen.




Ervaring van Monique met helderziende Petrus   Ervaring van Monique met helderziende Petrus   Ervaring van Monique geplaatst op 10 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Dankjewel voor de heldere uitleg.




Ervaring van Julie met helderziende Petrus   Ervaring van Julie met helderziende Petrus   Ervaring van Julie geplaatst op 2 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Excuses voor de onderbreking Petrus. Dank voor je duidelijkheid, geduld en begrip. Heel verhelderend weer.




Ervaring van Jim met helderziende Petrus   Ervaring van Jim met helderziende Petrus   Ervaring van Jim geplaatst op 29 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Kortom dankjewel.




Ervaring van Inge s met helderziende Petrus   Ervaring van Inge s met helderziende Petrus   Ervaring van Inge s geplaatst op 14 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  De verbinding werd verbroken maar ik wil je hartelijk danken voor je wijze worden.




Ervaring van Joziet met helderziende Petrus   Ervaring van Joziet met helderziende Petrus   Ervaring van Joziet geplaatst op 25 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Hallo Petrus. Ik had je eigenlijk persoonlijk willen bedanken. Ik belde gister over mijn vader. Heb gelijk je advies toegepast. Het gaat overigens al veel beter. Maar waar ik je nog meer dankbaar voor ben is het inzicht dat je me hebt gegeven over de kaart die je trok van de oorzaak. Dat heeft me voor nu al meer helderheid gegeven over zaken waar ik in eerste instantie niet om vroeg. Dank je wel.




Ervaring van Miranda met helderziende Petrus   Ervaring van Miranda met helderziende Petrus   Ervaring van Miranda geplaatst op 1 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Al jaren bekend met Petrus. Een medium dat tot op detail precies aan kan geven hoe het zit. Kent hij je al een beetje dan is het advies ook prima op maat van wat je nodig hebt.




Ervaring van Jim met helderziende Petrus   Ervaring van Jim met helderziende Petrus   Ervaring van Jim geplaatst op 27 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Beste Petrus, heel veel dank voor alle tips. Ik ga er direct mee aan de slag. Ik herkende alles wat je gezegd hebt. Ik bel zeker nog eens. Hartelijke groet, Else.




Ervaring van Else met helderziende Petrus   Ervaring van Else met helderziende Petrus   Ervaring van Else geplaatst op 11 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Goed gesprek. Veel herkenning. Fijne gesprekspartner.




Ervaring van Yg met helderziende Petrus   Ervaring van Yg met helderziende Petrus   Ervaring van Yg geplaatst op 29 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Helaas werd de verbinding verbroken. Kan haast niet geloven dat wat je zei echt klopte. Je bent echt verschrikkelijk goed. Ik ga je bellen om het gesprek af te maken.

Gr.linda.




Ervaring van Linda met helderziende Petrus   Ervaring van Linda met helderziende Petrus   Ervaring van Linda geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Beste Petrus. Bij deze wil ik ook getuigen dat je zeer zeker je vak verstaat. In een woord, indrukwekkend. Ik belde je gisteren voor een "update" omdat ik al zo lang worstel met onverwerkt verdriet. De antwoorden die je mij gaf, alsof je in zijn hoofd keek en het klopte ook met hetgeen ik je op dat moment nog niet had verteld. Ik heb vannacht goed geslapen na lange tijd, heb minder lichamelijke pijn dus bij deze Petrus, mijn dank en vanaf nu mijn vaste medium (ook) Ik bel je binnenkort weer voor een "update" Groet Rita.




Ervaring van Rita met helderziende Petrus   Ervaring van Rita met helderziende Petrus   Ervaring van Rita geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Hey Petrus wat een mooi gesprek was het. Nou ik zeg het eerlijk ik bel nu nog maar naar twee en dat ben jij en collega Rin. Ik heb bij jullie en goed gevoel, zo zuiver en toch niet rond de pot draaien. Thx groeten Sjana.




Ervaring van Sjana met helderziende Petrus   Ervaring van Sjana met helderziende Petrus   Ervaring van Sjana geplaatst op 6 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Mooi gesprek. er zijn dingen uitgekomen en waar ik nu stukje bij stukje kan samenvatten over me leven. dank u bel je terug .

Groeten S.




Ervaring van S met helderziende Petrus   Ervaring van S met helderziende Petrus   Ervaring van S geplaatst op 11 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Petrus, ik bel u al geruime tijd. in het begin voor advies en toekomstvoorspellingen en de laatste tijd puur vanwege de vreugde die het geeft om te merken dat de gave die u bezit waar is en altijd juist. Dat sterkt mijn geloof in mijn eigen intuitie. Want alles, maar dan ook alles, wat u in de kaarten zag klopte en klopt. De manier waarop u werkt is puur, zonder het verhaal eerst te horen, blind, zodat de mind er niet tussenkomt. En u werkt ook nog eens snel. Dank dank dank. Een fan.




Ervaring van Nora met helderziende Petrus   Ervaring van Nora met helderziende Petrus   Ervaring van Nora geplaatst op 10 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Dank je wel om me zo goed te begeleiden naar een mooie toekomst. Geen enkele vraag is jou te veel en u bent van zeer veel dingen op de hoogte.En inderdaad zoals u zei D. heeft me binnen de drie uren gecontacteerd.Was haast niet te geloven dat u zo goed de toekomst kan zien.




Ervaring van Pkinne met helderziende Petrus   Ervaring van Pkinne met helderziende Petrus   Ervaring van Pkinne geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Wat een prachtig consult. Herkenbaar, verhelderend en concrete handvatten. Hele prettige werkwijze omdat er eerst gesproken wordt door Petrus, waardoor alles als puzzelstukjes in elkaar valt. Focus op wat wel, Petrus het wordt fantastisch. Voor op mijn zegewagen.




Ervaring van R met helderziende Petrus   Ervaring van R met helderziende Petrus   Ervaring van R geplaatst op 10 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Dank je wel. Je verhaal klopte helemaal.




Ervaring van San met helderziende Petrus   Ervaring van San met helderziende Petrus   Ervaring van San geplaatst op 24 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Dank je wel Petrus voor het zo eerlijke en heldere consult rond mijn werksituatie.




Ervaring van sara met helderziende Petrus   Ervaring van sara met helderziende Petrus   Ervaring van sara geplaatst op 15 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Waw Petrus, wat jij allemaal zag ik de kaarten klopte volledig. Je kan goed zien hoe iemand tegenover iemand anders staat. Ook hebt u tijd kunnen duiden. Ik laat u zeker weten als het uitkomt maar eigenijk twijfel ik geen seconde eraan. Wat een aanwinst bent u met een mooie gave. Ook zeer vriendelijke en begripvolle man.




Ervaring van Sar met helderziende Petrus   Ervaring van Sar met helderziende Petrus   Ervaring van Sar geplaatst op 26 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Beste Petrus, zonder enige informatie op voorhand te weten tover jij de waarheid naar boven. Dat maakt je zeer uniek in dit vak. Je weet heel veel van het universum en jij kan dingen vertalen waar ik te kort kwam om het te verwoorden. Ben zeer blij van zo een medium te vinden die ook de seinen van mijn grootmoeder en van mijn overgrootvader kan begrijpen. Alvast tot later.




Ervaring van Ycat met helderziende Petrus   Ervaring van Ycat met helderziende Petrus   Ervaring van Ycat geplaatst op 12 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Ik ken Petrus al lang en bel hem heel vaak. Ik kan jullie zeggen dat Petrus perfect en feilloos kan aanvoelen hoe de situatie momenteel is en zonder iets te zeggen en het klopt. Hij is eerlijk en oprecht, hoe het hoort te zijn, en maakt de verhalen niet mooier dan ze zijn. Bedankt voor je geduld Petrus, ik hoop dat je nog veel mensen kan helpen met je gave .




Ervaring van Anoniem met helderziende Petrus   Ervaring van Anoniem met helderziende Petrus   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Heel erg bedankt voor het gesprek. U bent echt goed. Ik ga uw tips toepassen. Ik laat u nog iets weten of het gelukt is.
Vele groetjes en nog een fijn weekend toegewenst.




Ervaring van G met helderziende Petrus   Ervaring van G met helderziende Petrus   Ervaring van G geplaatst op 4 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Paar dagen terug een heel fijn gesprek gehad met Petrus. Alles wat hij zei was herkenbaar en heeft hele goede adviezen gegeven. Heel erg bedankt en ik bel zeker nog een keer teug.




Ervaring van I met helderziende Petrus   Ervaring van I met helderziende Petrus   Ervaring van I geplaatst op 22 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Petrus is heel duidelijk en kan goed invoelen. ziet de dingen heel goed .helaas was mijn tegoed op. ik bel gauw terug.




Ervaring van S met helderziende Petrus   Ervaring van S met helderziende Petrus   Ervaring van S geplaatst op 2 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Twee vragen gesteld. Op beide situaties haarscherpe en herkenbare feiten genoemd. Mooie voorspellingen gedaan. April moet uitwijzen of dat contact terugkomt. Ik laat het u weten.




Ervaring van Nik met helderziende Petrus   Ervaring van Nik met helderziende Petrus   Ervaring van Nik geplaatst op 25 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Ik kan alleen maar zeggen WAUW. Op alle vlakken zonder iets te zeggen SPOT ON. Ongelooflijk goed. Zelfs zaken die hij niet zomaar kon weten. Echt een goed/ geloofwaardig consult. Daarnaast een oprecht fijne man integer en eerlijk.




Ervaring van Annemiek met helderziende Petrus   Ervaring van Annemiek met helderziende Petrus   Ervaring van Annemiek geplaatst op 22 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Beste Petrus, bedankt voor de mooie reading. Je bent een aanrader.
Groet, S.




Ervaring van S met helderziende Petrus   Ervaring van S met helderziende Petrus   Ervaring van S geplaatst op 18 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Wat ik waardeer is dat je bij Petrus geen uitleg moet geven. Je stelt je vraag en hij gaat daar op invoelen. Hij is correct in zijn werkwijze en doet niet aan cold readings.

De informatie die hij geeft is ook altijd juist. Knap.




Ervaring van Sarah met helderziende Petrus   Ervaring van Sarah met helderziende Petrus   Ervaring van Sarah geplaatst op 15 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendegroningen.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendegroningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendegroningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendegroningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden